Jouw reviews

Mevr. V:
Woorden die passen bij samenwerken met Don: Professioneel, meedenken, prettige sfeer, flexibel én mooi werk. Aanrader dus!

Mevrouw Gea Muller:
Wat een hartelijke ontvangst, ontspannen en persoonlijke sfeer!!!!! Hij stelde ons op ons gemak, luisterde goed, en de foto’s zijn prachtig geworden.

Charlotte de Berk:
Wat een leuke ervaring! Prachtige foto’s, zelfs veel meer als van te voren afgesproken! 16.00 uur de shoot en 21.00 uur al in ons bezit! Perfect!

Fam. Engelbarts:
Mooie foto’s ontvangen! Geduld met kinderen en neemt de tijd.

Andrea:
Dit kan ik iedereen aanbevelen! Don neemt alle tijd voor, tijdens en na de shoot. Foto’s zijn erg mooi, ik krijg heel veel complimenten.

Mevr. C:
Heel blij met de foto’s, goede en makkelijke communicatie. Stelt de kinderen op het gemak en krijgt zo een goed eindresultaat!

Annemarie Bulten:
Een super leuke fotoshoot met het gezin en m’n ouders gehad. Ontspannen sfeer en leuke ideeën van Don om de mooiste foto’s te maken. En zo ontzettend blij met het resultaat!! Kortom, zeer, zeer aan te bevelen.

Edith Hulzink:
Een knusse studiosetting en de shoot vlot gedaan! Eindresultaat: super geslaagde familiefoto’s!

Femke:
Een fotoshoot gehad met Don. Heel ontspannen, mooie foto’s! Ook het contact van te voren prettig en snel. Zeker een aanrader!

Bernadette:
Gisteren een fotoshoot gehad. Had zelf van te voren een aantal ideeën over foto’s opgezocht. Don stond ook open voor deze ideeën. Hij nam hiervoor alle tijd. Hierdoor heb ik de gewenste foto’s gekregen die ik voor ogen had, en ’s avonds kreeg ik deze foto’s al via een link doorgestuurd. Don bedankt voor een fijne samenwerking.

Susanne Mulling:
Warm en gastvrij welkom. Super blij met de foto’s! Aanrader!

Mevr. S;
Vriendelijke fotograaf en zeer flexibel. Leuk met jonge kinderen en het resultaat is zeer goed.

Mevr. A:
We zijn blij met de foto’s! Don begreep goed wat wij leuk vonden en speelde daar op in. Hij was relaxed en stelde de kinderen op hun gemak.

Inge:
Super vriendelijke fotograaf die prachtige foto’s maakt! Geeft goede aanwijzingen en zet brildragers ook goed op de foto. Dank je wel Don!

Mevr. M:

We hebben een super leuke fotoshoot gehad met ons gezin bij Don. Onze meiden hebben genoten en waren echte modelletjes. Het wordt moeilijk om te kiezen.

Mevr. L.H:

Don doet het erg leuk. Hij geeft vooraf advies over de kledingkeuze, wat ten goede komt aan de foto’s. Hij geeft goede aanwijzingen over je houdingen en checkt gaandeweg of je tevreden bent over hoe je op de foto komt. We hebben het als zeer prettig ervaren en kregen mooie foto’s. We raden hem anderen zeker aan.

Dhr. S.H:

Don is echt een leuke kerel en hij maakt er een super aangename tijd van. Wij hadden ’s morgens een familieshoot en ’s middags ontvingen wij al een preview van de shoot. Wat een top service. Dank nogmaals Don.

Mevr. C.G:

Don is heel spontaan in de omgang en stelt je op je gemak terwijl hij fotografeert. Hij maakt prachtige foto’s en maakt gebruik van ook onze inbreng. Top ervaring!